• Πειραιάς: 2104186732, Περιστέρι:2105777525

Καλωσήρθατε στους παιδοτόπους μας!

Εδώ και 21 χρόνια φροντίζουμε για τη διασκέδαση και τη χαρά των παιδιών. Η αγάπη μας για το ποιοτικό παιχνίδι μας ώθησε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας σε Πειραιά και Περιστέρι, και να προσφέρουμε στα παιδιά μια πληθώρα από ψυχαγωγικές εναλλακτικές, πάντα στις χαμηλότερες τιμές.

Δημιουργική απασχόληση

Δημιουργική απασχόληση

Τα τελευταία 4 χρόνια, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης. Χώροι, όμορφα διακοσμημένοι και κατάλληλα εξοπλισμένοι με εκπαιδευτικά παιχνίδια και κατασκευές, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους. Εκεί θα μπορέσουν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μέσα από μια σειρά προγραμμάτων (Ζωγραφική, Κεραμική, Πλαστελίνη, Θεατρικό παιχνίδι).

Μάθετε Περισσότερα

Roller Skating

Roller Skating

Μία από τις πιο διαδεδομένες ενασχολήσεις των παιδιών στο εξωτερικό, τώρα ήρθε και στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις μας στο Περιστέρι, διαθέτουμε έναν όροφο με πίστα 200 τμ2 για Rollers Skating. Εκεί τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τα rollers, είτε με in-skating είτε με quad-rollers, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτριών μας, να εκτονωθούν, να αθληθούν και να διασκεδάσουν.

Μάθετε Περισσότερα

Ασφαλές Παιχνίδι

Ασφαλές Παιχνίδι

Στις εγκαταστάσεις μας, τα παιδιά δεν έχουν φοβηθούν τίποτα απολύτως. Όλα τα παιχνίδια και οι κατασκευές μας είναι ελεγμένες από τον EBETAM (πρώην ΕΛΟΤ), εξασφαλίζοντας τους την απαιτούμενη ποιότητα που επιθυμούμε για τα παιδιά και για εσάς.

Θα μας βρείτε

Στείλτε μας mail

Ακολουθήστε μας


Instagram

Childrens_playland
Childrens_playland
Childrens_playland
Childrens_playland
Childrens_playland
Childrens_playland
Top