Καλωσήρθατε στον παιδότοπό μας!

Η αγάπη μας για το ποιοτικό παιχνίδι μας ώθησε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας στον Πειραιά και να προσφέρουμε στα παιδιά μια πληθώρα από ψυχαγωγικές εναλλακτικές, πάντα στις χαμηλότερες τιμές.

O Παιδότοπος μας φροντίζει και φιλοξενεί τους γονείς και τα παιδάκια τους σε έναν ιδιαίτερο χώρο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, σεβασμό και φροντίδα. Ένας ιδανικός χώρος για την διασκέδαση-ψυχαγωγία των παιδιών και άλλων δραστηριοτήτων αλλά και την ξεκούραση των γονέων σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό μέρος μπροστά στην θάλασσα.

slider2

Η σωστή επίβλεψη του χώρου από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που παρέχονται (ΕΛΟΤ, νυν ΕΒΕΤΑΜ), μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των γονέων.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και για να οργανώσουμε το πάρτυ του παιδιού σας.

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται διάφορες παραστάσεις, Καραγκιόζη, Μαριονέτες, Κλόουν, Αποκριάτικα & Χριστουγεννιάτικα party, με δώρα και κληρώσεις για τους μικρούς μας φίλους.Χριστουγεννιάτικα party, με δώρα και κληρώσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Ο παιδότοπος μας είναι μέλος του Συλλόγου παιδοτόπων Ελλάδος (ΣΠΕ)

* Η ιδιοκτήτρια διατελεί χρέη Αντιπροέδρου (ΣΠΕ).

Ο παιδότοπος μας είναι μέλος
του Συλλόγου παιδοτόπων Ελλάδος (ΣΠΕ)

* Η ιδιοκτήτρια διατελεί χρέη Αντιπροέδρου (ΣΠΕ).

Ασφαλές Παιχνίδι

Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν κάτω απο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, παίρνοντας όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις για την προστασία των παιδιών. Τελούμε υπο την πιστοποίηση του ΕΒΕΤΑΜ (πρώην ΕΛΟΤ), την οποία και φροντίζουμε να την ανανεώνουμε κάθε χρόνο.